Hvem er jeg?

Manden bag globalbusinessplan.dk er mig, Paul Christen Bredahl, og med 5 virksomheder i ryggen og mere end syv års erfaring inden for onlinesalg, har jeg en glubende appetit for at se virksomheder vokse og trives. Jeg har det allerbedst, når jeg er med der, hvor det rykker, og min passion ligger i det konkrete arbejde med at forme og udvikle virksomheder.

Jeg er uddannet bachelor i Business Development Engineer fra Aarhus Universitets Business Factory i Herning. Efter endt uddannelse startede jeg og en partner rejsebureauet Afrika-Safari. I 2011 kunne vi så kalde os de stolte sælgere af majoriteten af virksomheden. Målet med salget var at få bedre tid til at føre andre, spændende projekter ud i livet.

Læs mere om salget af Afrika-Safari, klik her.

Den beslutning har avlet 5 andre virksomheder, som du kan læse om under fanen ”virksomheder”, og givet mig en masse erfaring og ekspertise, der kan komme dig og din virksomhed til gavn.