Virksomheder

Her kan du læse om nogle de virksomheder, som jeg er medejer af i dag og har været med til starte:

Pedersbolig.dk ApS
Vores typehuse på 140 m2 er arkitekttegnede, materialerne er i høj kvalitet, og med sedumtage og skiffer på facaderne – 12 huse opført og 26 mere på vej

Hecto Drone ApS
Dansk produceret sprøjtedrone – Dronen lander automatisk i tankstationen, for at fylde nyt planteværn, og benzin i tanken. Derefter fortsætter dronen hvor den slap, helt af sig selv.

Effectmanager ApS
Effectmanager ApS er en webbaseret platform, som med fleksibelt og brugervenligt software optimerer kampagneeffektivitet. Softwaren er udviklet til Key Account Managers. Jeg købte mig ind, fordi jeg så stort potentiale i at drive en virksomhed med så fleksibelt og skalerbart et produkt.

Ingenium Golf ApS

Ingenium Golf ApS sælger intelligente services til golfklubber med webplatformen INGO Course Manager. Den muliggør blandt andet digitale baneguides, nemmere administration og øget sponsorvenlighed. Jeg købte mig ind juni i år, fordi virksomheden er lige præcis der, hvor jeg gerne vil være: I rivende udvikling.

Aclass A/S – Afrika-safari
Jeg var med til at grundlægge selskabet, som drev nicherejsebureauet Afrika-Safari i 2006. Dengang kunne vi sende 70 gæster af sted om året. I mellemtiden er det tal steget til 5000. I 2012 solgte jeg og min partner 70% af virksomheden i den største transaktion i rejsebranchen siden 2008, for at kunne koncentrere os om andre, nye projekter. De resterende procenter solgt i 2014