Virksomheder

Her kan du læse om nogle de virksomheder, som jeg er medejer af i dag og har været med til starte:

Huskongen A/S
Bygger typehuse med et grundplan på 148m2  til under 1 mio. DKK

Anette Wille Jewellery ApS
Anette Wille Jewellery er et feminint og luksuriøst smykkebrand – dog altid med en rå og udtryksfuld kant. Det eksklusive design henvender sig til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, der udtrykker sin personlighed gennem individualitet – og som gerne sammensætter sit udtryk efter tidens trend, dog nøjagtig på sin helt egen måde.

Vikiallo ApS
Vikiallo er leverandør til skiltefirmaer og printvirksomheder. Virksomheden kører på andet år i bedste velgående, og jeg sluttede mig til ejerskabet september 2013. På de to år er virksomheden vokset til at omfatte 20 ansatte.
Solgt i 2015

Effectmanager ApS
Effectmanager ApS er en webbaseret platform, som med fleksibelt og brugervenligt software optimerer kampagneeffektivitet. Softwaren er udviklet til Key Account Managers. Jeg købte mig ind, fordi jeg så stort potentiale i at drive en virksomhed med så fleksibelt og skalerbart et produkt.

Ingenium Golf ApS

Ingenium Golf ApS sælger intelligente services til golfklubber med webplatformen INGO Course Manager. Den muliggør blandt andet digitale baneguides, nemmere administration og øget sponsorvenlighed. Jeg købte mig ind juni i år, fordi virksomheden er lige præcis der, hvor jeg gerne vil være: I rivende udvikling.

Onlyoutdoor ApS
På Onlyoutdoor.dk sælger vi produkter til et lækkert og luksuriøst udeliv. Det er for eksempel vildmarksbade, legepladser og udesaunaer. Jeg var med til at grundlægge Onlyoutdoor ApS i september 2012 og siden da har vi leveret mange gode stunder i haverne rundt om i landet.
Solgt i 2014

Aclass A/S – Afrika-safari
Jeg var med til at grundlægge selskabet, som drev nicherejsebureauet Afrika-Safari i 2006. Dengang kunne vi sende 70 gæster af sted om året. I mellemtiden er det tal steget til 5000. I 2012 solgte jeg og min partner 70% af virksomheden i den største transaktion i rejsebranchen siden 2008, for at kunne koncentrere os om andre, nye projekter. De resterende procenter solgt i 2014